Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde starterswoning

CONTACTEER SIMON via simon@vicusvastgoed.be of 0498/12.37.08
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: eenzelfde afwerking en materiaal-keuze).

Vlakbij de Gasmeterlaan vindt u deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping telt vooreerst een leefruimte met aansluitend een keuken met natuurhouten blad en ingebouwde Siemens-toestellen (vaatwasser, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak). Via het schuifraam heeft u toegang tot een stadsterras met aangename blauwe hardsteen.

De bovenverdieping bieden plaats aan een badkamer (bad met douche-functie, wasmeubel, toilet) en 3 slaapkamers, waarvan één met een mezzanine.

Mobiliteit-score Realo: 82%! Vlotte bereikbaarheid via de R40. Op wandelafstand (ca. 20 min.) en fietsafstand (ca. 7 min.) van het historisch centrum van Gent. Aan de fietsas Groendreef-Coupure.

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie verwarming.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed