Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Te renoveren woning met authentieke elementen dak in goede staat REEDS NIEUWE RAMEN EN DEUREN!!

CONTACT: Simon op het nummer 0498 123 708

Plannen zijn een voorbeeld van mogelijke renovatie!

De woning is gebouwd met recht van overbouw! De garagepoort biedt toegang tot een achterliggend perceel als ook het eigen perceel.

Deze woning is toegankelijk via een aparte inkomhal die uitkomt op een authentieke trappenhal. Onder de trappenhal bevindt zich een ruime kelder. De eerste verdieping beschikt over twee grote ruimtes om in te richten naar eigen keuze. Er is reeds een vergunning beschikbaar om aan de eerste verdieping een terras te bouwen over de volledige breedte.

De tweede verdieping biedt ook tal van mogelijkheden zo kan deze nog in drie ruimtes onderverdeeld worden of zelf omgevormd worden tot mezzanine.

De woning is te renoveren, maar beschikt over de nodige vergunningen als ook NIEUWE RAMEN EN DEUR. Het dak is in goede staat met al reeds geplaatst onderdak en nieuwe velux.

Een interessant project aan een interessante prijs! Neem gerust contact op!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed