Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Drie slaapkamerwoning in gezellige leefstraat!

Contact Simon op 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Woon erfstraat via as groendreef/coupure stad in!! Deze net gerenoveerde woning is gelegen in de bruisende Brugse Poort. Zeer gemakkelijke verbinding met historisch centrum, Coupure, ontsluitingswegen en natuurreservaat de Bourgoyen!

De woning heeft een volledige renovatie achter de rug. Alle technieken zijn vernieuwd met kwalitatieve materialen en oog voor licht en ruimte. De gelijkvloers heeft een volledig geïnstalleerde keuken met groot raam die uitkomt op een fraaie buitenruimte volledig in terras aangelegd! Boven is er op de eerste verdieping een master bedroom met veel lichtinval door het grote vernieuwde raam. Ook is er een apart toilet en badkamer met nieuwe douche en wasmeubel. Op het tweede verdiep beschikt u nog eens over twee slaapkamers, dus drie in totaal!

Interessant voor starters, investeerders of ouder studerende kinderen! Kom gerust eens kijken!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed