Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Ruime woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers!

Contact Simon 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en materialen).

In de Goedendagstraat, te Gent vinden we deze ruime, gerenoveerde woning. Het huis heeft een statige inkom- en trappenhal met een eerste apart toilet. De gelijkvloerse verdieping beschikt over een dubbele leefruimte en een keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, kookplaat, dampkap, hete lucht-oven). Het groot schuifraam verleent toegang tot een aangenaam blauwhardsteen terras met aansluitend de tuin. De eerste verdieping telt 2 grote slaapkamers, een eerste luxe badkamer (ligbad met jets, regendouche, dubbel wasmeubel, handdoek-radiator), een tweede afzonderlijk toilet, en een aparte ruimte voor wasmachine en droogkast. De tweede verdieping biedt plaats aan nogmaals 2 ruime slaapkamers, een tweede luxe-badkamer (ligbad met jets, regendouche, dubbel wasmeubel, handdoek-radiator) en een bergruimte.
Alle kamers beschikken over COAX en UTP-aansluitingen! Het huis heeft ook een kelder.

Mobiliteit-score Realo: 80%! Op ca. 10 min. fietsen van Gent-Centrum en het Station Gent Dampoort, aan de Gentse dokken, vlakbij de R40, op ca. 10 min. fietsen van het hippe Dok-Noord nabij winkels, ...

Kom zeker eens kijken!

Contact Simon 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed