Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

4 slaapkamer renovatie op zeer gunstige ligging!

CONTACT : Thomas op 0474 262758 of mail naar thomas@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop aan de gang is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en materialen)

In de Baliestraat vinden we deze ruime renovatie met zeer gunstige ligging nabij het Station Gent-Sint-Pieters, het Citadelpark en de R40/E40/E17. Mobiliteit-score Realo: 93%

De gelijkvloers beschikt over een volledig uitgeruste keuken met Siemens-toestellen (hete luchtoven, dampkap, inductiekookplaat, design kraan) en een dubbele leefruimte. Aansluitend is er een zonnig terras en een tuin aanwezig (ZUIDELIJKE oriëntatie)! De benedenverdieping biedt eveneens plaats aan een toilet in een aparte ruimte.

De bovenverdiepingen tellen 4 slaapkamers en een luxe badkamer (ligbad met jets, regendouche, dubbel wasmeubel, tweede toiletl). Alle kamers beschikken over COAX- en UTP aansluitingen!

CONTACT : Thomas op 0474 262758 of mail naar thomas@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed