Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

3-slaapkamer woning nabij Gent-Dampoort MET zonnig terras

Contact: Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's (dezelfde aannemer: zelfde materialen, zelfde afwerking).

Mobiliteitsscore Realo 90%!!! Vlakbij de ring (R40) van Gent, op wandelafstand van het station van Gent-Dampoort, diverse winkels (supermarkt, bakker, slager...) en het Bijgaardepark.

De woning beschikt op de gelijkvloerse verdieping over volledige uitgeruste keuken met SIEMENS-toestellen (hete luchtoven, dampkap, vaatwas, kookplaat), een dubbele leefruimte met achteraan een groot schuifraam die uitkomt op het zonnig terras in blauw hardsteen (met lichtpunt, roestvrije kraan, 2 aansluitingspunten).

De eerste verdieping telt een badkamer (ligbad, dubbel wasmeubel, toilet), een apart toilet en een eerste ruime slaapkamer. De twee overige slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping waarvan één slaapkamer over een mezzanine beschikt.

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie verwarming en isolatietechnieken!

Elke kamer beschikt over COAX en UTP-aansluiting.

Contact: Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed