Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Ruime 3-slaapkamer renovatie op topligging!

CONTACT : Thomas op 0474 262758 om mailen naar thomas@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

In de gegeerde Elfjulistraat is deze ruime renovatie terug te vinden. De Elfjulistraat heeft een zeer goede ligging tov het park en Sint-Pietersstation.

De gelijkvloerse verdieping omvat een volledig ingerichte keuken en een ruime lichtrijke leefruimte, die uitgeeft op ruime stadstuin met terras. Verder omvat de woning 3 ruime slaapkamers, 1 badkamers en een aparte trappenhal.

Er werden tal van authentieke elementen bewaard tijdens deze renovatie, die de woning een eigen karakter geven. Verder spelen licht en groengevoel een belangrijke rol in deze renovatie.

De woning bevindt zich nabij invalswegen E17, Gent-Sint Pietersstation en het Citadelpark. Verder ligt de woning centraal ten opzichte van verscheidene Hogeschool- en Universiteitscampussen.

EPC: in opmaak

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed