Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Uniek gelegen centrum Gent!

CONTACT SIMON via 0498/123.708 of simon@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (zelfde aannemer: zelfde afwerkingsgraad en materialen)

Dit statig herenhuis is gelegen in de uiterste centrale en rustige straat: Krommenelleboog. Mobi-Score: 9,7/10!! Aan de loop/fiets route Coupure, afrit snelweg op 2,7 km, in het centrum van Gent, ...

De woning heeft een prachtige gevel, erg gelijkaardig aan de referentie-foto's.
De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een dubbele leefruimte en een aparte, authentieke inkom-en trappenhal met toilet in een afzonderlijke ruimte. De keuken met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-lucht oven, damkap) bevindt zich in de sous-sol met achteraan een dubbel schuifraam dat toegang verleent tot de stadskoer.

De bovenverdiepingen bieden plaats aan maar liefst 4 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan de ene met ligbad met jets, en de andere met een regendouche, en beide met dubbel wasmeubel, handdoek-radiotor), een 2de apart toilet. Alle kamers zijn voorzien van COAX- en UTP aansluitingen.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed