Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

3 slaapkamer renovatie met mogelijkheid uitgang achterzijde!!

CONTACT Thomas via 0474/26.27.58 of via thomas@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige renovatie door dezelfde aannemer (zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen).

In de Kempstraat, vlakbij het water van de Groendreef, vinden we deze 3-slaapkamer renovatie! Mobi-score: 9,3/10!! Belangrijke bushalte op minder dan 500m, aan de loop/fietsroute Groendreef - Coupure, aan het leuk Fluweelpark en Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen, op 10 min. fietsen in het historisch centrum Gent, nabij R40, R4 en N9, nabij verschillende tram- en bushaltes...

et huis heeft een inkom- en trappenhal met een apart eerste toilet. De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een dubbele leefruimte en een keuken achteraan, ingericht met SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-lucht oven, dampkap). Het groot schuifraam achteraan verleent toegang tot een ruim blauwsteen terras met mogelijkheid tot uitweg achteraan via het Fluweelpark! Ideaal voor fietsen!!

De bovenverdiepen tellen 3 slaapkamers, een ruime badkamer (ligbad met jets, dubbel wasmeubel en tweede toilet) en een douchekamer (regendouche, enkel wasmeubel).

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie verwarmings- en isolatietechnieken.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed