Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde appartementen aan de Visserij!

CONTACT HANNE via 0478/65.88.15 of via hanne@vicusvastgoed.be

In de Slachthuisstraat vinden we een gerenoveerd appartementsgebouw. Mobi-score: 9,5/10!!! Vlakbij R40, op minder dan 5 minuten wandelen naar het station van Gent Dampoort, op wandelafstand (ca. 10 min.) van het historisch centrum van Gent, vlakbij de loop/fietsroute Ferdinand Lousbergkaai, in de nabijheid van tal van supermarkten, scholen en eetgelegenheden, naast het Coyendanspark en vlakbij het groot Rommelwaterpark, ...

Het appartementsgebouw telt 3 units bereikbaar bereikbaar via de trappenhal en beschikt over een handige fietsenberging met aparte ingang.
Groot voordeel: geen syndicus, geen lift, geen vaste kosten - zeer eenvoudige kostenstructuur! Centraal werd voor elke unit een aparte teller geïnstalleerd voor WGE.

Slachthuisstraat 62: 319.000,00 EUR. VERKOCHT

Slachthuisstraat 64: 269.000,00 EUR. Op de tweede verdieping vinden we een een 1 slaapkamer- appartement. Dit appartement biedt plaats aan een leefruimte met keuken, een bergruimte, een afzonderlijke toilet, en een slaapkamer met een badkamer.

Slachthuisstraat 66: 289.000,00 EUR. VERKOCHT

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed