Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Woning in Gentbrugge met grote tuin!!

Contact: Simon via Tel/SMS 0498 123 708 of via mail naar simon@vicusvastgoed.be

Gelegen te Gentbrugge in deze gezellige wijk vinden we dit prachtig gerenoveerd pand terug met grote tuin. Gent heeft veel te bieden op vlak van wonen, maar laat het soms afweten in de oppervlakte van zijn tuinen. Hier dus een uitzondering met deze aanzienlijke tuin met fraai aangelegd terras en geeft u dus alle mogelijkheden om deze zomer goed van start te gaan!

De woning is zoals eerder vermeld recent gerenoveerd. Van de keuken tot de badkamer alles is stevig onder handen genomen. Zo is de keuken uitgerust met kwalitatieve materialen van Siemens (vaatwasser, warmeluchtoven...) en heeft de badkamer een jacuzzi bad en regendouche! De woning heeft drie kamers, waarvan één grote bovenkamer! De benedenverdieping is zeer ruim met een grote waaier aan mogelijkheden voor inrichting!

Samengevat een woning die van kop tot teen in orde staat met de luxe van een unieke tuin in een leuke wijk en dit allemaal op korte afstand van de kleine ring!

Wees er snel bij!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed