Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Gezellige 3-slaapkamer renovatie op TOPligging, met uitzonderlijk hoge mobiliteitsscore!

CONTACT Simon via 0498/12.37.08 of via simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is.

Nabij het centrum van Gentbrugge vinden we deze gezellige renovatie terug.
De gelijkvloerse verdieping omvat een inkom, die toegang biedt tot de ingerichte keuken en dubbele leefruimte. Tijdens de renovatie werd er gebruik gemaakt van een dakkoepel en een groot schuifraam, waardoor men kan genieten van een lichtrijke leefruimte. Het dubbel schuifraam geeft uit op het terras met groene stadstuin, die ZUID georiënteerd is!
De vaste trap biedt toegang tot de eerste verdieping, die beschikt over een slaapkamer en full-in badkamer met douche, ligbad en dubbel wasmeubel.
De tweede verdieping omvat 2 lichtrijke slaapkamers.

De woning is centraal gelegen ten opzichte van verscheidene parken, waaronder Victoria Regiapark en Frans Trochpark, en op steenworp van het historisch centrum Gent.

Bovendien kan de woning genieten van een uitermate hoge mobiliteitsscore van 98% (Realo), daar de woning gelegen is nabij openbaar vervoer en verscheidene invalswegen!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed