Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Renovatie project: brede woning met 4 slaapkamers veel lichtinval grote tuin op uitstekende locatie!

CONTACT Simon op 0498123708 of Simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig (dezelfde aannemer: zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen). Vraag uw makelaar naar een kijkwoning om gebruikte materialen en afwerking van dichtbij te bekijken.

(Poort rechts behoort niet bij het perceel!)

In centrum Gentbrugge vinden we deze brede (6,30m) burgerwoning. De woning bezit een uitstekende bereikbaarheid E17/ E40/R4/R40 onmiddellijk toegankelijk!

Het gelijkvloers wordt ingedeeld met een aparte trappenhal, een berging, een grote en brede dubbele leefruimte en een volledig uitgeruste keuken met SIEMENS-toestellen (inductiekookplaat, hetelucht oven, frigo, vaatwasmachine en dampkap). Aansluitend vinden we het terras in blauwhardsteen en de grote stadstuin. Bovendien vinden we op de gelijkvloerse verdieping ook een apart gastentoilet.

De eerste verdieping telt 2 slaapkamers, een ruime badkamer (ligbad, dubbel wasmeubel, tweede toilet), en een douchekamer (regendouche, enkel wasmeubel). De tweede verdieping nog 2 slaapkamers met badkamer en berging. Alle kamers zijn voorzien van COAX- en UTP aansluitingen.

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie isolatie- en verwarmingstechnieken.

Kom zeker eens kijken!

CONTACT Simon op 0498123708 of Simon@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed