Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Karaktervolle renovatie met 4 slaapkamers en tuin!

CONTACT HANNE via 0478658815 of hanne@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen). Vraag uw makelaar om eerst een afgewerkte kijkwoning te bezichtigen.

U bent investeerder? Geniet van onze verhuurgarantie! We garanderen een huurder tegen de authentieke akte en regelen alles voor u van contract tot moment van sleuteloverdracht.

In de uiterst gunstig gelegen Schooldreef vinden we deze ruime renovatie. Mobi-score: 8,8/10! E17/ E40/R4/R40 onmiddellijk toegankelijk, op 15 min. fietsen in Gent centrum, amper 3 min. fietsen van Gentbrugge Station, op 5 min. wandelen van de Gentbrugse Meersen, alsook op 800m van Park De Vijvers,...

Het huis heeft een aparte inkom-en trappenhal met achteraan een afzonderlijk toilet. De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een uitgeruste keuken met SIEMENS-toestellen (inductievuur, hete-lucht oven, koelkast, vaatwasmachine en dampkap) met een dubbele leefruimte. Het groot schuifraam verleent toegang tot een breed blauwsteen terras met stadstuin.

De eerste verdieping telt 2 slaapkamers, een ruime badkamer (ligbad, dubbel wasmeubel, tweede toilet). De tweede verdieping beschikt over de 2 overige slaapkamers en een douchekamer (regendouche, wasmeubel). Alle kamers zijn voorzien van COAX- en UTP aansluitingen.

VERHUURWAARDE: 1200 EUR/MAAND!

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie isolatie- en verwarmingstechnieken.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed