Helaas, dit pand is verkocht

9050 Ledeberg

Prachtig ingedeelde woning met gedetailleerde afwerking!

Contact: Bel /sms Simon op 0498 12 37 08 of simon@vicusvastgoed.be

De woning is recent (2014) gerenoveerd geweest en nog steeds in perfecte staat. Een zeer gezellig geheel waarbij iedere ruimte verzorgd is afgewerkt met oog voor detail en samenhorigheid. De volledige benedenverdieping is mooi verbonden zodat licht, sfeer en warmte zich verspreiden over alle ruimtes. Buiten vinden we een mooi afgewerkt terras wat volledig zuid-georiënteerd is. Tot rust komen in volledige privacy! Het huis is door zijn recente renovatie al zeer energiezuinig, maar da bijkomstig heeft u nog eens het voordeel dat er 8 zonnepanelen zijn geplaatst volledig naar de zon gericht. Op de eerste verdieping hebben we een eerste kamer en een volledig afgewerkte badkamer met bad en douche. Op het 2de verdiep een leuk ingedeelde kamer met aansluitend nog een kleinere kamer die als kinderkamer kan gebruikt worden.

Een zeer toffe woning zoekt een zeer toffe koper. Aarzel niet voor informatie of afspraak!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Vicus Vastgoed