Helaas, dit pand is verkocht

9050 Ledeberg

Gezellige starterswoning of woning voor studerende kinderen!

CONTACT: Simon via SMS/TEL op het nummer 0498 123 708 of via mail naar simon@vicusvastgoed.be

De Pieter Lachaertstraat is een rustig straatje gelegen in hartje Ledeberg. Het staat verbonden met Ledebergplein en heeft onmiddellijke toegang tot al mogelijke vormen van openbaar vervoer alsook vlotte verbinding met alle verbindingswegen zoals de E40 en de E17. Ook zijn alle universiteiten/hogescholen maar enkele minuten verwijderd met de fiets!

Het huisje heeft een kleurrijke gevel wat wel vaker wordt gedaan in Ledeberg het toont karakter en springt in het oog. De authentieke houten deur brengt u in een aparte hal die op zijn beurt toegang geeft tot de leefruimte. Een open geheel meteen verbonden met de keuken. U kunt dus gezellig koken terwijl u verbonden blijft met de living! De badkamer bevindt zich op de 1ste verdieping en is uitgerust met douche die werkt op een recent geplaatste hoogrendementsketel van Vaillant! De volledige woning werkt dus op centrale verwarming een grote kost uitgespaard! De woning heeft twee ruime slaapkamers met voldoende plaats om een groot bed, een bureautje en kasten in te plaatsen!

Samengevat biedt de woning veel opties om zowel als starter of studerend in Gent en dit alles in een rustige straat gelegen in het levendige Ledeberg. Aarzel niet! Ik beantwoord graag al uw vragen!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed