Helaas, dit pand is verkocht

9050 Ledeberg

Centrum Ledeberg!! Met zeer goed verbinding naar Centrum Gent.

CONTACT : THOMAS op 0474262758 of thomas@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

Op de rand tussen Gentbrugge en Ledeberg, In de kleine kerkstraat vinden we deze woning die momenteel een grondige renovatiebeurt krijgt!

Hoogstaande afwerking met kwalitatieve materialen! Nieuw geplaatste keuken met vaatwas, inductie, oven, koolstofafzuig, dubbel spoelbak met trompetkraan, etc ... Vloeren afgewerkt met parket. Dubbele open leefruimte opvallend de hoge plafonds!. Volledig nieuw geïnstalleerde badkamer met ligbad met jets, ruime douche, dubbel wasmeubel met grote spiegel en een handoekdroger. 4 slaapkamers. Aangenaam blauwe hardsteen en stadstuintje langs de keuken aanwezig. Dit alles op een boogscheut van centrum gent, met uitstekende verbinding via openbaar vervoer. Ook de universiteiten zijn vlot bereikbaar. Reeds te bezichtigen.

Nieuwe EPC volgt nog na plaatsen verwarmingsinstallatie

Voor alle info mailt u naar thomas@vicusvastgoed.be of belt u op 0474262758

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed