Helaas, dit pand is verkocht

9920 Lovendegem

Omschrijving

Goed draaiende handelszaak aan drukke weg te Lovendegem!

Contact: Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Gelegen aan de Grote baan heeft deze goed draaiende frituur een uitstekende locatie voor een handelszaak. Niet alleen beschikt het over een ruime parking, maar ook de drukte van de aanpalende weg is zeker een commercieel pluspunt!

Deze verzorgde handelszaak heeft zitplaatsen voor ca. 30 mensen. De keuken/vitrine biedt voldoende ruimte om bestellingen te plaatsen als ook alle vereiste toestellen om frieten te bakken. Toiletten zijn aanwezig als ook een ruime kelder en bureau voor opslag en/of andere functies.

Ook heeft het pand een studio op de eerste verdieping met ingerichte keuken, living, slaapkamer en fraai aangelegde badkamer!

Een interessant project! Neem bij vragen of voor een afspraak gerust contact op via het nummer 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed