Helaas, dit pand is verkocht

9030 Mariakerke

Halfopen met tuin en garage

CONTACT: KRISTOF Bel 0496 704 501 of mail naar ristof@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

Veelbelovende renovatie, werken nog volop bezig, zijnde vernieuwing van alle technieken (water, gas, elektriciteit en bijhorende leidingen + ook verwarming), vernieuwde isolatie, vernieuwde plakwerken, vernieuwde vloeren & schrijnwerk. Dit alles wordt instapklaar opgeleverd.
Deze charmante gezinswoning heeft tal van troeven. Zo heeft de woning een fietsenberging, een hele ruime leefruimte en keuken, volledig geïnstalleerd met alle Siemens toestellen inbegrepen: heteluchtoven, inductiekookplaat, dampkap, vaatwasmachine, combinatie frigo, ijskast.
Verder heeft de statige woning 4 slaapkamers en een volledig geëquipeerde badkamer met regendouche, jacuzzi - bad en dubbel wasmeubel met grote spiegel.
Bovendien is de woning gelegen aan de westrand van de Gentse binnenstad, een echte groene rijkdom. De Molenwalstraat ligt op 300 meter van de wandelroute het Groene Westerringspoor, die vertrekt aan het recente Bloemekenspark, met verschillende stops: de oude spoorweg van het Westerringspoor, de monumentale Westerbegraafplaats, Natuurgebied Bourgoyen-Ossemeersen, Landschapspark Groene Velden en eindigend aan het pittoreske Domein Claeys Boúúaert.

EPC na installatie verwarming, nieuwe condensketel van Bulex.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu

Vicus Vastgoed