Helaas, dit pand is verkocht

9030 Mariakerke

Halfopen met tuin en garage

Contact Thomas: Bel 0474/262758 of mail naar thomas@vicusvastgoed.be

Veelbelovende renovatie : INTUSSEN AFGEWERKT !!! (water, gas, elektriciteit en bijhorende leidingen + ook verwarming), vernieuwde isolatie, vernieuwde plakwerken, vernieuwde vloeren & schrijnwerk. Dit alles wordt instapklaar opgeleverd.
Deze charmante halfopen bebouwing heeft tal van troeven. Om te beginnen is er een private autostaanplaats alsook aan afzonderlijke garagebox.
De woning zelf is lichtrijk en ruimtelijk. De benedenverdieping telt de inkomhal, woonkamer, moderne keuken met ingebouwde Siemens - toestellen met toegang tot de tuin. Verder heeft de statige woning 3 slaapkamers en 2 badkamers: 1 met regendouche, de andere met jacuzzi - bad en dubbel wasmeubel.
Bovendien is de woning gelegen aan de westrand van de Gentse binnenstad, een echte groene rijkdom. De Lusthoflaan ligt op 250 meter van de wandelroute het Groene Westerringspoor, die vertrekt aan het recente Bloemekenspark, met verschillende stops: de oude spoorweg van het Westerringspoor, de
monumentale Westerbegraafplaats, Natuurgebied Bourgoyen-Ossemeersen, Landschapspark Groene Velden en eindigend aan het pittoreske Domein Claeys Boúúaert.

EPC na installatie verwarming, nieuwe condensketel van Bulex.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed