Helaas, dit pand is verkocht

9030 Mariakerke

Unieke woning met loods/atelier!

Contact: Bel /sms Simon op 0498/123708 of simon@vicusvastgoed.be

Mariakerke straalt karakter, eenvoud en rust uit. Daarom is dit een unieke kans om mee te gaan in die levenswijze. De woning is structureel in uitstekende staat en geeft reeds dak met onderdak en kwalitatieve trappen, maar heeft enkele opfrissingswerken nodig. Ideaal voor zij die de touwtjes graag zelf in handen hebben. De woning zelf heeft de mogelijkheid tot 6 slaapkamers en is daarnaast nog voorzien van living, keuken, kelder, bureel en badkamer Aan de woning grenst een unieke loods van totaal 160m2 (10 meter breed op 16 meter lang op 5 m hoog. Wegneembare plateau op 3 meter hoog)
Deze loods kan zowel gebruikt worden als eigen werk en/of stokage plaats, als ook doorverhuurd worden aan eventuele zelfstandigen. De achterliggende loods is zo uniek omdat we slecht op 1km verwijderd zijn van de kleine ring rond Gent en de R4.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed