Helaas, dit pand is verkocht

9820 Merelbeke

Zuidgerichte woning in geliefde Florawijk

Contact: Bel /sms Simon op 0498 12 37 08 of simon@vicusvastgoed.be

Dicht tegen een stad als Gent wonen en toch rust en natuur vinden is vaak moeilijk. Toch bestaan er nog steeds wijken waar dit mogelijk is.

Perfecte ontsluiting aan de R40 en op fietsafstand van Gent is er de mooie wijk waar de Dokter Dhaenenslaan zich in bevindt. Hier vinden we een mooi volledig afgewerkte woning met gezellige living en fantastisch open keuken. Doordat de woning volledig zuid gericht is valt het licht door zijn vele ramen mooi binnen wanneer u ’s ochtends ontbijt of ’s avonds dineert. De tuin is afgesloten van alles en iedereen waardoor u zowel binnen als buiten kan genieten van uw ruimte en vrijheid.

Boven vindt u op het eerste verdiep twee aparte badkamers. Eén om te douchen en één zuid gericht om lekker te kunnen genieten van een warm bad. Tussen deze badkamers liggen twee verzorgde kamers met op de bovenste verdieping nog een loft kamer met oude houten balken die voor dat extra gevoel van knus wonen verstevigen.

De buurt biedt u een massa aan parkeermogelijkheden vanwege de rustige straat en op wandelafstand is er nog het mooie Liedemeerspark om helemaal tot rust te komen.

Zeker een kijkje waard! Aarzel niet voor een bezichtiging of informatie!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed