Helaas, dit pand is verkocht

9820 Merelbeke

Grote woning met tuin en garage/atelierruimte!

Contact: Bel /sms Simon op 0498 12 37 08 of simon@vicusvastgoed.be

Gerenoveerde woning centraal te Merelbeke. De wonig wordt gekenmerkt door haar volume & lichtrijke ruimtes. Grote plus: tuin en garage en atelierruimte en extra parkeerplaats voor de garage.

Voor de afwerking is rekening gehouden met de authentieke elementen om zo het verborgen karakter naar voren te brengen. Er zijn maar liefst 4 ruime slaapkamers in de woning allemaal stuk voor stuk gezellig en praktisch.
De badkamer beschikt over zowel bad en douche als ook aansluitend een ruime linnenkamer/dressing! Op de gelijkvloers vinden we een grootte living die aansluit op de keuken uitgerust met vaatwasser, kookplaat, frigo, dampkap en gootsteen.
Ook is er een kelder aanwezig die perfect als extra bergruimte kan dienen.

De tuin is bijna volledig zuidelijk georiënteerd met achteraan het perceel een garage die uitkomt op de straatkant. Deze garage is bereikbaar via zowel de tuin als de straat.

Samengevat is het een zeer praktisch geheel met enorme ruimtes en een gezellige afwerking. Zeker een kijkje waard!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed