Helaas, dit pand is verkocht

9820 Merelbeke

Omschrijving

CONTACT Simon op 0498123708 of Simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig (dezelfde aannemer: zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen). Een kijkwoning kan bezocht worden voor materialen en afwerking van dichtbij te bekijken!

In het gezellige Merelbeke vinden we deze gerenoveerde woning. Het huis heeft een aparte inkom- en trappenhal met een toilet in een afzonderlijke ruimte. Via de inkomhal komt u binnen in de driedubbele leefruimte met aansluitend de keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak). Zowel via het schuifraam van de leefruimte, als dat van de keuken heeft u toegang tot het aangenaam blauw hardsteen-terras met aansluitend de grote, brede tuin!

De eerste verdieping telt 2 ruime slaapkamers, een luxe badkamer (ligbad met jets) en een berging. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee extra slaapkamers.

Mobiliteit-score Realo: 80%! Afrit snelweg op 968 m, vlakbij de R40, centrum van Merelbeke bereikbaar met de fiets, op 4 min. fietsen van het Liedermeerspark ...

Nieuw EPC na installatie verwarming en isolatietechnieken.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed