Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Gerenoveerd herenhuis met 5 slaapkamers en tuin ZUID

CONTACT SIMONS via 0498123708 of simon @vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer (zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen).

In het bevallige Sint-Amandsberg vinden we dit gerenoveerd herenhuis met mooie, zwart-witte, herenhuis-gevel. Het huis heeft een aparte inkom- en trappenhal met een toilet in een afzonderlijke ruimte. De gelijkvloerse verdieping telt een ruime, dubbel leefruimte en een keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-lucht oven, dampkap).
Het groot schuifraam achteraan verleent toegang tot een aangenaam blauwsteen terras en een grote tuin met ZUIDELIJKE oriëntatie.

De bovenverdiepingen tellen maar liefst 5 slaapkamers, 2 badkamers, waarvan één met ligbad en één met regendouche. Ook is er boven nog een tweede afzonderlijk toilet. Elke kamer is voorzien van COAX- en UTP aansluiting.

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie isolatie- en verwarmingstechnieken.

Mobiliteitscore Realo: 9,7%! Op 5 min. fietsen van station Gent-Dampoort, vlakbij de R40, in de nabijheid van verschillende bushaltes, afrit snelweg op 1,8 km, vlakbij Bijgaardepark, ...

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed