Helaas, dit pand is verkocht

9930 Zomergem

Halfopen renovatie Zomergem

CONTACT Kristof via 0496/70.45.01 of via kristof@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen). Wij tonen u met plezier eerst een een kijkwoning te Gent, zodat u mee met ons de afwerking en materialen kan plannen en u zo een beter beeld heeft van het eindresultaat. De woning is klaar tegen eind maart.

Tegen het centrum van Zomergem vindt u deze gerenoveerde HALF-OPEN woning. Het huis heeft een aparte inkom- en trappenhal met een toilet in een afzonderlijke ruimte. De gelijkvloerse verdieping biedt verder plaats aan een dubbele leefruimte, en een keuken ingericht met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, kookplaat, hete-lucht oven, dampkap, spoelbak). De raampartijen voor- en achteraan de leefruimte en in de keuken zorgen voor veel lichtinval.

De eerste verdieping biedt plaats aan twee slaapkamers, een full-badkamer (ligbad met jets, regendouche, dubbel wasmeubel), en een douchekamer (met regendouche en lavabo). De derde ruime slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping.

Langs de halfopen bebouwing loopt de oprit. Het huis zal verder voorzien zijn van een aangenaam blauw-hardsteen terras, en een tuin, met buitenberging. Mogelijkheid tot het plaatsen van een carport!

Verhuurwaarde: €850/maand!
Nieuw EPC na installatie verwarming!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed