Investeren in Gent

Gent wordt steeds meer gezien als “the place to be”. Door zijn geografische ligging in het centrum van Vlaanderen is het vlot bereikbaar, waardoor steeds meer bedrijven voor Gent als uitvalsbasis kiezen. Het onderwijsaanbod en de universiteiten trekken een jong en dynamisch publiek aan. Als kers op de taart is het een gezellige, bruisende en multiculturele stad om in te leven en te wonen, met een ongeëvenaarde historische stadskern. Dit zorgt er voor dat de vraag naar kwalitatieve huurwoningen op dag van vandaag in Gent zeer hoog is.

Wanneer u wenst te investeren in Gent, kunnen wij u begeleiden in zowel de aankoop als de verhuring van uw vastgoed. Het aanbod van Vicus Vastgoed bestaat uit gerenoveerde woningen die meteen gebruiksklaar zijn voor nieuwe huurders, zonder verdere kosten. Ook kunnen wij u ondersteunen in de zoektocht naar huurders en bij het opstellen van evenwichtige contracten. Zo kan u zorgeloos verhuren in Gent!

 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed