U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Centraal gelegen luxe-appartement

Voor meer informatie CONTACTEER LIEN op 0472 36 10 04 of via lien@vicusvastgoed.be

Het nieuwbouw, gelijkvloerse appartement aan het rustgevende water wordt gebouwd met bijzondere aandacht voor kwalitatieve materialen en oog voor detail. Het appartement heeft een afzonderlijk toilet, een open woonkamer met volledig geïnstalleerde keuken die voorzien wordt met alle toestellen: vaatwasmachine, oven, kookplaat, dampkap, spoelbak. Vanuit de woonkamer kan u via het grote schuifraam zalig vertoeven op het ruime terras, afgewerkt in Bankirae-hout, met rondom een groendak.
Verder beschikt het appartement over een slaapkamer, badkamer met douche, lavabo & spiegel, handdoekradiator, een berging, en een tweede slaapkamer.
De vloer in het volledige appartement is een moderne grijze tegelvloer. De eigenaar voorziet een verduisterend rolgordijn in de twee slaapkamers en er wordt reeds een gordijnrail gehangen aan het schuifraam in de woonkamer.
Het appartement zal al volledig geschilderd worden met een zeer dekkende primer-laag, en de eigenaar voorziet in iedere kamer spots.
Zo is het appartement volledig instapklaar en hoeft u enkel de meubelen te verhuizen.

Een groot pluspunt in de Gentse fietsstad: in de kelder is er een fietsenberging voorzien. Aan ieder appartement is ook een garageplaats van 75€ gekoppeld.

Een bezoek plannen met uitzicht op het water en de drie torens van Gent?

Contacteer Lien op 0472 36 10 04 (telefonisch of per sms) of stuur een mailtje naar lien@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed