U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Luxe-appartementen aan het water

Voor meer informatie CONTACTEER LIEN op 0472 36 10 04 of via lien@vicusvastgoed.be

Deze nieuwbouwappartementen aan het water van de Coupure worden gebouwd waarbij er voor kwaliteitsvolle materialen en toestellen gekozen wordt met een uitstekende afwerking. Een vlotte toegankelijkheid zowel naar de ring/autostrade als naar het historisch centrum van Gent zijn nog twee belangrijke troeven van deze appartementen.

Op de eerste verdieping: U komt binnen in een private inkomhal met een afzonderlijk toilet, de woonkamer, een open keuken met keukeneiland (vaatwasmachine, oven, kookplaat, dampkap) en eetgedeelte die uitkijken op het water en waarbij de drie toren van Gent staan te glunderen. Vanop het ruime terras, afgewerkt in Bankirae, aan de water kunt u genieten van de zon. Verder zijn er nog 2 slaapkamers, die beiden toegang verlenen tot de badkamer met douche, lavabo & spiegel, handdoekradiator. Er bevindt zich ook nog een afzonderlijke berging in het appartement waar de wasmachine geplaatst kan worden. Huurprijs: € 795 + € 20 (gemeenschappelijk kost: lift, fietsenstalling)

Op de tweede verdieping bevindt zich een identiek appartement: dezelfde indeling en ruimtes. Dus inkomhal, afzonderlijk toilet, woonkamer, open keuken met keukeneiland, eetplaats, ruim terras, 2 slaapkamers, badkamer en berging.

Een grote meerwaarde is dat er een fietsenberging in de kelder van het gebouw beschikbaar is, zeker in de Gentse fietsstad is dit onmisbaar. Er kan een autostaanplaats bijgehuurd worden voor € 65 of € 75 per maand (afhankelijk welke plaats), dewelke in de kelderverdieping bevindt en die makkelijk te bereiken is via een autolift.

Een bezoek plannen met uitzicht op het water en de drie torens van Gent?
Contacteer Lien op 0472 36 10 04 (telefonisch of per sms) of stuur een mailtje naar lien@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed