U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Uniek topappartement in het centrum centrum!

Afspraken op dinsdag 22 augustus 2017 om 18:00: Aanmelden op Lien@vicusvastgoed.be (aanmelden= ingeschreven voor het bezoekmoment) .
Dit nieuwbouwappartement in de Bibliotheekstraat bij het St. Jacobsplein is gelegen middenin het centrum van Gent. Het terras kijkt uit op de Beaudelokapel, nu omgetoverd tot Holy Food Market, een overdekte markt met verschillende eetkraampjes.
Ten zuidelijk van het appartement ligt de Sint-Jacobskerk met de Vlas - en Vrijdagsmarkt, Het Baudelopark ligt aan de oostkant van het appartement. Via de Dampoort is er een onmiddellijke en vlotte verbinding naar de binnenring en aansluiting op de uitvalswegen.
Het appartement kent volgende indeling: ruime woon-en eetkamer, met moderne keuken met ingebouwde toestellen: vaatwasmachine, ijskast, hetelucht - en microgolfoven, kookplaat, dampkap.
Verder is er een ruime slaapkamer een een logeerkamer met wegewerkt opklapbed.
De badkamer heeft een ruime inloopdocuhe en een dubbel wasmeubel. Het toilet is in een afzonderlijke ruimte. Op de nachthall zijn er ingemaakt kasten.

Basishuurprijs appartement= 790 euro + 40 euro voorschot gemeenschappelijke kost

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed