U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Zuidgericht appartement nabij de Visserij.

VAST BEZOEKMOMENT OP DONDERDAG 20 DECEMBER 2018 om 18u tot 18u30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen: ingeschreven, geen bevestigingsmail).

In de Paardestraat, tussen de Portus Ganda en Visserij, vindt u dit aangenaam appartement. Het appartement heeft een grote leefruimte met open keuken (hete-lucht oven, koelkast, kookplaat) en aansluitend een groot ZUID-gericht terras (geen tuin*). Het terras is groot genoeg om gezellig te tafelen.
Verder telt de woonst een aparte bergruimte, een slaapkamer, een badkamer met douche en een toilet in een afzonderlijke ruimte.

Mobiliteit-score Realo: 91%. Afrit snelweg op 2,1 km, vlakbij de R40 en Gent-Dampoort, nabij gezellige stadsparken (Kon. Astridpark, Rommelwaterpark, Coyendanspark), onmiddellijk aan de fiets- en looproute Lousbergkaai/Visserij, op wandelafstand van Centrum-Gent.

VAST BEZOEKMOMENT OP DONDERDAG 20 DECEMBER 2018 om 18u tot 18u30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen: ingeschreven, geen bevestigingsmail).

(*) De weergegeven foto van de tuin is een referentiefoto van de IDENTIEKE leefruimte/living. Het appartement te huur heeft echter wel een groot, zuidgericht terras.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed