U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Centraal gelegen appartement met 2 terrassen

VAST BEZOEKMOMENT WOENSDAG 24 APRIL 2019 van 18u tot 18u30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail)

Het 2 slaapkamer- appartement werd heel recent gerenoveerd.

De privé - inkomhal, met een grijze tegel, biedt toegang tot de ruime woonkamer met grote glaspartij. De volledig geïnstalleerde keuken met SIEMENS-toestellen (koelkast, vaatwasmachine, oven, kookplaat, dampkap) biedt toegang tot een eerste terrasje.
Het appartement heeft een afzonderlijke berging (waar de Vaillant-boiler geïnstalleerd staat), een afzonderlijk toilet, en een badkamer met douche, wasmeubel en aansluiting voor wasmachine.

De 2 slaapkamers liggen achteraan het appartement. Vanuit de ene slaapkamer kunt u op het tweede terras.
Er is geen inkijk van achterburen.

Bijkomend wordt er een autostaanplaats gehuurd in de ondergrondse parkeergarage aan 40 € / maand.

Het appartement heeft een centrale ligging: dicht bij invalswegen, maar tevens op een boogscheut van het centrum. Voor de sportievelingen: Park Bourgoyen - Ossemeersen, zwembad Rooigem, klimzaal vindt u om de hoek.

VAST BEZOEKMOMENT WOENSDAG 24 APRIL 2019 van 18u tot 18u30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed