U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Gunstig gelegen appartementt in gerenoveerd appartementsgebouw!

VAST BEZOEKMOMENT donderdag 14 november van 18u tot 18u30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail).

In de uitstekend gelegen Kasteellaan (ideaal voor ouders met studerende kinderen!!) vinden we een gerenoveerd appartementsgebouw, waarvan 2 units te huur!
Verdiep 3: 590 EUR / maand, vanaf 1 maart 2020
Verdiep 1: 675 EUR/ maand, vanaf 1 februari 2020

Het appartementsgebouw heeft een authentieke trappenhal en werd beneden afgewerkt met een hippe retro-tegel!
Groot voordeel: geen syndicus, geen vaste kosten - zeer eenvoudige kostenstructuur! Centraal werd voor elke unit een aparte teller geïnstalleerd voor WGE.

Het appartement op het bovenste verdiep wordt afgewerkt met mooie, lichte parketvloeren. De woonst telt een leefkeuken met matzwarte geïntegreerde toestellen (combi-oven, vaatwas), een slaapgedeelte en een badkamer (met douche, lavabo en toilet).

Het appartement op het eerste verdiep met hippe blote muur wordt eveneens afgewerkt met mooie, lichte parketvloeren. Dit appartement heeft hoge plafonds en ramen: open en ruimtelijk gevoel! De woonst telt een leefkeuken met matzwarte geïntegreerde toestellen (combi-oven, vaatwas), een aparte slaapkamer en een badkamer (met douche, lavabo en toilet).

Mobiliteit-score Realo: 90% - Mobi-score: 9,5/10! Vlakbij R40, op minder dan 5 minuten fietsen naar het station van Gent Dampoort, op wandelafstand (ca. 10 min.) van het historisch centrum van Gent, en bovendien in de nabijheid van tal van supermarkten, scholen en eetgelegenheden, naast het groot Rommelwaterpark en het Bijgaardepark ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed