U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde duplex-appartementen buurt Dok Noord

VAST BEZOEKMOMENT DONDERDAG 23 januari 2020 van 17u30 tot 18u, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail).
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van dezelfde aannemer (dezelfde afwerking en dezelfde materialen).

CO-HOUSING NIET TOEGELATEN!

In de Doornzelestraat vinden we deze 2 toffe, gerenoveerde duplex-appartementen. Alle technieken zijn vernieuwd : elektriciteit, water, gas, isolatiewerken, nieuw centrale verwarmingssysteem op aardgas (condensketel van Bulex).

Het gelijkvloerse appartemet is inmiddels verhuurd!

Het appartement Doornzelestraat 44.101 biedt beneden plaats aan de leefruimte met keuken, ingericht met toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-lucht oven, dampkap). Boven bevinden er zich 2 gesloten slaapkamers, een ruime open zolderkamer (als derde slaapkamer of als 2de leefruimte) en een badkamer.

Mobiliteit-score Realo: 87%! Op 200m van de R40, vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), op 5 min. fietsen van Station Gent-Dampoort, op wandelafstand van Dok-Noord (ca. 8 min.) en Patershol (ca. 10 min.), op een boogscheut van het Historisch centrum van Gent, ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed