U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

2 slaapkamer - appartement nabij UZ Gent

VAST BEZOEKMOMENT OP MAANDAG 19 oktober 2020 OM 17u30 tot 18u00, mits inschrijving op verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven - geen bevestigingsmail)

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een ander appartement uit dezelfde blok van dezelfde eigenaar (zelfde afwerking en zelfde materialen).

TWEE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR

Noendries 79 102 (750 EUR + vaste kosten 50 EUR): Nabij het UZ Gent bevindt zich dit appartement. Het appartement telt een leefruimte met halfopen keuken (volledig ingericht met toestellen: koelkast, oven, kookplaat en vaatwasmachine). Het appartement beschikt tevens over twee slaapkamers en een badkamer met wastafel en ligbad met douchefunctie. Het toilet bevindt zich in een afzonderlijke ruimte. Het appartement heeft geen privatief terras/tuin, maar het gebouw heeft wel een gezellige gemeenschappelijke tuin met pick-nick tafels.

Noendries 79 101 (890 EUR + vaste kosten 50 EUR): Het appartement telt een leefruimte, een open keuken (volledig ingericht met toestellen: koelkast, oven, kookplaat en vaatwasmachine). Het appartement beschikt tevens over twee slaapkamers, een badkamer met wastafel en ligbad met douchefunctie. Er is ook een bergruimte aanwezig met mogelijkheid tot plaatsen van wasmachine, droogkast en voorraadkast. Het toilet bevindt zich in een afzonderlijke ruimte. Daarnaast beschikt dit appartement over een zeer groot en zonnig terras.

Bij te huren parking aan 35 EUR per maand.

Topligging nabij UZ Gent en invalswegen E17 en E40. Vlotte bereikbaarheid openbaar vervoer.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed