U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Herenhuis appartementen, vlakbij Sint-Pieters-Station!

Afspraken op woensdag 4 oktober 2017 om 18u00 Aanmelden op Lien@vicusvastgoed.be (aanmelden= ingeschreven voor het bezoekmoment)

Op de Ijzerlaan vinden we dit historisch herenhuis dat net nieuw leven werd ingeblazen en werd omgevormd tot vier appartementen. Gebouw aan het water van de Henleykaai, met zicht op muziekcentrum.

De renovatie gebeurde met veel respect voor de authentieke elementen, zodat het origineel karakter van het pand bewaard blijft. Toch zijn alle nodige zaken vernieuwd om aan alle moderne voorzieningen te voldoen (dak, elektriciteit, water- en gasleidingen, ramen, pleisterwerken, keukens, badkamers, vloeren, verlichting, schilderwerken, centrale verwarming op aardgas via moderne condensketel ....). Vloeren zijn afgewerkt met parketten in de leefruimte en slaapkamers. Tegel werd gekozen voor de badkamer, keuken en toilet. Alle appartementen hebben een aparte berging in de trappenhal met voorziening aansluiting wasmachine. Grote kelder is voorzien voor alle appartementen. Authentieke trappenhal werd gerestaureerd en geschilderd. GEEN EXTRA KOSTEN - GEEN SYNDICUS


Eerste verdieping 699 EUR - één-slaapkamer-appartement met leuk zonneterras. Vernieuwde badkamer met inloopdouche. Vernieuwde keuken in tegel met Siemens combi-oven & kookplaat i. Alle ruimtes afgewerkt met parket. Apart toilet. Aparte berging met aansluiting wasmachine.
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed