U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

2-slaapkamerwoning vlakbij Coupure!

CONTACTEER ISABELLE op 0494 89 71 09 of via isabelle@vicusvastgoed.be
Aan het begin van de phoenixstraat, op 100 meter van de Coupure, vinden we deze nieuw gerenoveerde 2-slaapkamerwoning. Woning is van boven tot onder gestript geweest en is net volledig gerenoveerd.

Inkom met grote bergruimte en plaats voor fietsenstalling, tevens alle vernieuwde technieken ( elektriciteit, water, gas en codensverwarmingsketel ) zijn verwerkt in deze ruimte. Gelijkvloers met tegelvloer en uitgeruste leefkeuken, alle toestellen ( inclusief frigo ) zijn ingebouwd. Badkamer met douche, wasmeubel en toilet. Leuk stadsterras, toegankelijk vanuit de eetruimte. Kwalitatieve houten trappen met handgrepen. Op het eerste verdiep grote overloopruimte, met UTP(internet) aansluiting en verwarming, geschikt als living of als bureauruimte. Twee apart afsluitbaar slaapkamers, met centrale verwarming, dubbele beglazing, internetaansluiting, geplaatste verlichting. Grote kelder op wandelhoogte aanwezig, gebruiksklaar gemaakt.
Geen studenten toegelaten.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed