U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Woning met mooi terras

CONTACT LIEN op 0472 36 10 04 of mail op lien@vicusvastgoed.be

In deze levendige buurt, aan de rand met de Leiekaai vinden we een totaalrenovatie te huur, met prachtig ruim stadsterras.
Het huis omvat een inkomhal, moderne keuken met toestellen als vaatwasmachine, ingebouwde oven, kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak. Aansluitend bevindt zich de leefruimte die via een groot schuifraam toegang geeft naar de toffe buitenruimte. De vloer op de benedenverdieping is een parket.
Op de eerste verdieping vinden we de volledig uitgeruste badkamer, dubbel lavabomeubel, regendouche en bad met jets, afgewerkt met knappe mozaïektegeltjes, alsook de eerste slaapkamer en een afzonderlijk toilet.
Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers, en de zolderverdieping is ook afgewerkt welke zeker dienst kan doen als slaapkamer of zelfs een hobbykamer.

Kort omvattend: kwalitatief gerenoveerd pand, moderne keuken en badkamer, 3 ruime slaapkamers, en toffe buitenruimte: niet makkelijk vindbaar in Gent en dus erg gewild!

Voor een afspraak belt u naar Lien (0472 36 10 04) of mailt u naar lien@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed