U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Woning met koetshuis: Volop in renovatie

CONTACTEER LIEN op 0472 36 10 04 of via lien@vicusvastgoed.be De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

Dit renovatieproject zal 1 augustus 2017 afgewerkt zijn.
De basiswoning heeft op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal, waar de authentieke trap bewaard blijft die voor de nodige charme zorgt. Vanuit de inkomhal gaan we verder naar de woonkamer met aansluitend de keuken met ingemaakte kasten. Op de eerste verdieping bevindt zich slaapkamer 1, een afzonderlijk toilet, en de eerste badkamer met een inloopdouche. Op het tweede verdiep bevinden zich nog eens 2 kamers.

Verder heeft de woning twee terrassen die de basiswoning en het koetshuis van elkaar gescheiden houden. In dit koetshuis zijn er nog 2 kamers alsook een tweede badkamer met douche & toilet.
De woning heeft 5 slaapkamers die afgewerkt worden met parket. De keuken heeft alle hedendaagse toestellen en de badkamer zal een grote inloopdouche hebben. Badkamer twee een douche.

De eigenaar zorgt ervoor dat de woning volledig geschilderd is (primer) en voorzien is van gordijnrails/kaderrails.
Ideaal voor co-housing!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed