U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie met volume

Afspraken op donderdag 1 juni 2017 om 18U00 (geen bevestiging = geen afspraak)
Bevestigen op Lien@vicusvastgoed.be

In een gezellig straatje, Krommenelleboog vinden we deze gloednieuwe renovatie. Via de fietsas aan het water opeen boogscheut van centrum Gent, natuurpark Bourgoyen ook nabij.

Woning zit nu in laatste afwerkingsfase en zal opgeleverd worden zoals op de foto's. Woning werd gestript, alle technieken vernieuwd, nieuwe stukadoorswerken, nieuwe isolatie, nieuw schrijnwerk, etc.... Afwerking gebeurt met kwalitatieve materialen (blauwsteen, parket, domotica-verlichting LET, ... ). Volledig geïnstalleerde keuken met Siemens toestellen (vaatwasmachine, inductiekookplaat, heteluchtoven, dampkap). Afwerking met houttoetsen en tegelvloer in de keuken en parket in leefruimte en slaapkamers. De leefruimte én keuken geven uit op leuk stadsterras in blauwsteen,
Drie volwaardige slaapkamers met centrale verwarming, internetaansluiting, domotica-verlichting .. . Kwalitatieve, nieuwe badkamer met jacuzzibad, douche met regendouche,dubbel wasmeuben en toilet.

Co-housing toegelaten.

EPC na installatie verwarming.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed