U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Cooking & relaxing with a view

Afspraken via Lien@vicusvastgoed.be
Uniek afgewerkte woning met een nòg unieker uitzicht op een wel heel unieke locatie, zo kan deze woning in 1 zin het best omschreven worden.
Woning is voorzien van zowat alle nieuwe, moderne snufjes, zoals personenlift, en domoticasysteem, aan - en uitzetten van verwarming van op je werk? Kinderspel via een app.
Binnenkomen in de inkomhal met de opvallend knappe authentieke trap. Aansluitend slaapkamer 1 met 2 volledig ingemaakte kastenwanden, alsook losstaand ligbad, inloopdouche en wasmeubel. Instant hotel gevoel.
Op de eerste verdieping kookt de hobbykok een aardig potje voor familie en vrienden, met een geweldig uitzicht op de samenvloeiing van Schelde & Leie.
Verdieping hoger vinden we slaapkamer 2 of bureelruimte, met aanwezigheid toilet.
Bovenste verdieping met een 180 graden view met rechts de 3 Middeleeuwse toren en frontaal het hoedje van Sint-Pietersabdij is de de woonkamer, ingericht met cinema stoeltjes & gezellige gesloten gashaard, met een knap terras volledig op Zuiden georiënteerd.
Onderhoudskosten (ecowater, Verolift, gashaard & ruitenwasser) komen op 69, 00 €/m

Keuken is volledig uitgerust met top kwaliteitstoestellen: koning der stoomovens van het merk ZUG, gasfornuis van Westahl, dubbele koeklkast KitchenAid, én gefilterd, gekoeld en bruisend water uit de Grohe blue kraan.
Virtueel eens rondlopen kan via: https://viewer.around.media/?id=QDIOG

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed