U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Gezellige en ruime burgerwoning

VAST BEZOEKMOMENT OP DINSDAG 26 JUNI 2018 om 19u, mits aanmelden op verhuur@vicusvastgoed.be

In de Gezondheidsstraat vinden we deze gezellige woning die een ruim jaren geleden volledig werd gerenoveerd. Het huis is gelegen bij een fietsas aan het water, op een boogscheut van centrum Gent. Ook het Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen is vlakbij! Vlotte verbinding met de binnenring (R40)!

Op de benedenverdieping bevindt zich de keuken met ingebouwde SIEMENS - toestellen (heteluchtoven, inductiekookplaat, dampkap, vaatwasmachine). Achteraan bevindt zich een dubbele leefruimte in parket. Het groot schuifraam en de extra lichtkoepel zorgen voor enorm veel lichtinval. De leefruimte geeft uit op leuk ZUIDWEST gericht stadsterras, met plaats een tafel en stoelen!

Er zijn drie volwaardige slaapkamers met centrale verwarming, internetaansluiting, domotica-verlichting met ook de parketvloer. Boven vindt u ook een luxe-badkamer geïnstalleerd met ligbad met jets, regendouche met en dubbel wasmeubel. Het toilet is in een afzonderlijke ruimte.

Co-housing is toegelaten.

VAST BEZOEKMOMENT OP DINSDAG 26 JUNI 2018 om 19u, mits aanmelden op verhuur@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed