U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Ruime renovatie met riante Zuidelijke tuin!

VAST BEZOEKMOMENT OP DINSDAG 26 JUNI OM 19U VOOR DE KIJKWONING (Gezondheidstraat 21), MET AANSLUITEND BEZOEK AAN DE EIGENLIJKE WONING OM 19U45, mits inschrijven via verhuur@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

In de Sparrestraat, een unieke uniforme leefstraat met kwalitatieve renovaties (met karaktervolle authentieke gevels met vooraan wit houten schrijnwerk), vindt u deze woning.

De gelijkvloers telt volledig uitgeruste keuken met natuurhouten blad en ingebouwde Siemens-toestellen en een grote woonkamer (veel lichtinval door groot schuifraam). De bovenverdieping biedt plaats aan luxe-badkamer (met ligbad, douche en dubbel wasmeubel) en 3 slaapkamers waarvan één over een extra communicerende ruimte beschikt! Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte. De volledige woning is afgewerkt met parketvloeren.

Het huis heeft een riante ZUIDELIJKE tuin (60 vierkante meter!) mét tuinberging!

De renovatie van deze woning is nog volop bezig. Indien u interesse heeft in deze woning, bezoeken wij eerst de Gezondheidstraat nr. 21 (afgewerkte renovatie door dezelfde aannemer), met aansluitend bezoek aan de Sparrestraat nr. 77 om 19u45. Op deze manier heeft u een duidelijker beeld van het eindresultaat!

Het EPC is niet representatief. Er wordt een nieuw EPC opgemaakt.

VAST BEZOEKMOMENT OP DINSDAG 26 JUNI VOOR DE KIJKWONING (Gezondheidstraat 21), MET AANSLUITEND BEZOEK AAN DE EIGENLIJKE WONING OM 19U45, mits inschrijven via verhuur@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed