U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Zeer ruime nieuwbouwwoningen in groene stadsoase

VAST BEZOEKMOMENT OP 9 oktober 2018 OM 18u00 (tot 18u30), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven - geen bevestigingsmail)

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de opbouw volop aan de gang is.

Momenteel werd de linkse woning reeds verhuurd. De uiterst rechtse woning is nieuw in onze verhuur!

In de Lucas de Heerestraat bevindt zich dit ruime nieuwbouwproject met drie woningen.
De rechtse woning omvat een uitzonderlijk ruime leefruimte met open keuken, die volledig werd ingericht met toestellen. Er werd bewust gekozen voor grote ramen in deze ruimte, zodat de bewoners kunnen genieten van veel zonlicht en een verbonden gevoel hebben met de achterliggende groene stadstuin en het terras. De gelijkvloerse verdieping omvat verder een inkomhal met vaste trap, een ruime slaapkamer, een douchecel, een berging en een afzonderlijk toilet. De vaste trap biedt toegang tot de eerste verdieping. Op deze etage bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer met douche en dubbele wastafel en opnieuw een afzonderlijk toilet.

Het project is verder van straat gelegen en enkel via een inrit bereikbaar. De inrit mondt uit op de binnenplaats, waar de autostaanplaatsen en fietsenberging werden geïntegreerd.
Tijdens de opbouw trachtte men een groene stadsoase te creëren, door de drie achtertuinen te scheiden met hagen. Op die manier verwezenlijkt men enerzijds een groene verbondenheid en anderzijds een gevoel van privacy. Iedere woning beschikt over een eigen voor- en achtertuin.
De achtergelegen ligging in groene oase zorgt ervoor dat men rust vindt middenin het bruisende stadsleven!

Het nieuwbouwproject bevindt zich aan de Gentse stadsrand. In de nabijheid zijn verschillende parken terug te vinden, zoals het Citadel Park, het De Smet de Naeyerpark, het Laeterpark en het Park Burggravenlaan. Bovendien bevindt het project zich gunstig ten opzicht van Sint-Pietersstation, snelwegen E17 en R4 en het openbaar vervoer.

Verwachte einddatum project: 01 februari 2019.

Vaste kosten onderhoud tuin: 40 euro.

Mogelijkheid tot bijhuren parkeerplaats.

Volgend filmpje geeft een kleine impressie: https://www.youtube.com/watch?v=9UUftxBx41Y

VAST BEZOEKMOMENT OP 9 oktober 2018 OM 18u00 (tot 18u30), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven - geen bevestigingsmail)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed