U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Gezellige, gerenoveerde woning nabij historisch centrum Gent

VAST BEZOEKMOMENT OP WOENSDAG 31 OKTOBER 2018 OM 18u00 (tot 18u30) mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven - geen bevestigingsmail)

Nabij centrum Gent, in de Jan-Baptist Boterdaelestraat, is deze gerenoveerde woning terug te vinden. Bij de renovatie werd gebruik gemaakt van kwalitatieve en retro materialen.
De gelijkvloerse verdieping omvat een leefkeuken, voorzien van alle hedendaagse toestellen (vaatwasmachine, koelkast, oven, kookplaat), en een badkamer met douche en toilet. Bovendien is er eveneens een kelder aanwezig.
De eerste verdieping kan ingericht worden als leefruimte of slaapkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een slaapkamer, met toegang tot een mezannine.

De gelijkvloerse verdieping werd afgewerkt in een retro tegelvloer, terwijl de bovenverdiepingen werden voorzien van laminaat.

De woning heeft een TOPligging: op wandelafstand van het historisch centrum Gent en toch makkelijk bereikbaar. Nabij openbaar vervoer en invalswegen.

VAST BEZOEKMOMENT OP WOENSDAG 31 OKTOBER 2018 OM 18u00 (tot 18u30) mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven - geen bevestigingsmail)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed