U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie tussen Patershol & Dok Noord

VAST BEZOEKMOMENT OP DINSDAG 4 DECEMBER 2018 om 18u (tot 18u30), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen= ingeschreven voor het bezoekmoment, geen bevestigingsmail)
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie bezig is (dezelfde aannemer: zelfde materialen & zelfde afwerking)

Aansluitend bezoekmoment voor Stokerijstraat 29 en Stokerijstraat 23: eveneens te huur! Huurprijs varieert naargelang volume buitenruimte!
Stokerijstraat 29: huurprijs €925,00/maand
Stokerijstraat 23: huurprijs €875,00/maand

Centraal tussen het Patershol & Dok Noord vinden we deze gerenoveerde huurwoning.

Het huis heeft een aparte inkom- en trappenhal. De gelijkvloerse verdieping telt een lichtrijke woonkamer, een keuken met Siemens-toestellen (inductie kookplaat, vaatwas, afzuig, heteluchtoven) en een toilet in een afzonderlijke ruimte. Via de keuken heeft u toegang tot een tof stadsterras afgewerkt met aangename blauwe hardsteen en aansluitend een stadstuin.
De bovenverdiepingen bieden plaats aan 4 slaapkamers, een luxe-badkamer (regendouche, ligbad, dubbel wasmeubel) en een aparte douche-cel.

Alle technieken zijn vernieuwd : elektriciteit, water, gas, isolatiewerken, nieuw centrale verwarmingssysteem op aardgas (condensketel van Bulex).

Mobiliteit-score Realo: 86%! Op 200m van de R40, vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), op 5 min. fietsen van Station Gent-Dampoort, op wandelafstand van Dok-Noord (ca. 8 min.) en Patershol (ca. 10 min.), op een boogscheut van het Historisch centrum van Gent, ...

VAST BEZOEKMOMENT OP DINSDAG 4 DECEMBER 2018 om 18u (tot 18u30), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen= ingeschreven voor het bezoekmoment, geen bevestigingsmail)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed