U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Nieuwbouwproject middenin groene stadsoase!

CONTACTEER Hanne via 0478/65.88.15 of hanne@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn foto's van de afgewerkte rechtse woning op het project.

In de Lucas de Heerestraat bevindt zich dit ruime nieuwbouwproject met drie woningen.
De linkse woning omvat een uitzonderlijk ruime leefruimte met open, ingerichte keuken. Er werd bewust gekozen voor grote ramen in deze ruimte, zodat de bewoners kunnen genieten van veel zonlicht en een verbonden gevoel hebben met de achterliggende groene stadstuin en het terras. De gelijkvloerse verdieping omvat verder een inkomhal met vaste trap, een ruime slaapkamer, een douchecel, een berging en een apart toilet.
De vaste trap biedt toegang tot de eerste verdieping. Op deze etage bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer met douche en dubbel wasmeubel en een apart toilet.

Het project is enkel via een inrit bereikbaar, die uitmondt op de binnenplaats waar de autostaanplaatsen en fietsenberging werden geïntegreerd.Tijdens de opbouw trachtte men een groene stadsoase te creëren, door de drie achtertuinen te scheiden met hagen. Op die manier verwezenlijkt men enerzijds een groene verbondenheid en anderzijds een gevoel van privacy. Iedere woning beschikt over een eigen voor- en achtertuin.
De achtergelegen ligging in groene oase zorgt ervoor dat men rust vindt middenin het bruisende stadsleven! Het uiterst linkse huis heeft naast de zuidelijk geörienteerde voortuin, eveneens een voor- en zijtuin!

Het nieuwbouwproject bevindt zich aan de Gentse stadsrand. In de nabijheid zijn verschillende parken terug te vinden, zoals het Citadel Park, het De Smet de Naeyerpark, het Laeterpark en het Park Burggravenlaan. Bovendien bevindt het project zich gunstig ten opzicht van Sint-Pietersstation, snelwegen E17 en R4 en het openbaar vervoer.

Verwachte einddatum project: 01 maart 2019.

Vaste kosten onderhoud tuin: 40 euro.

Mogelijkheid tot bijhuren parkeerplaats: 90 euro.

Volgend filmpjes geven een kleine impressie:
https://www.youtube.com/watch?v=9UUftxBx41Y
https://www.youtube.com/watch?v=386UtWIcQi0

CONTACTEER Hanne via 0478/65.88.15 of hanne@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed