U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 4 slaapkamers vlakbij het water!

VAST BEZOEKMOMENT DONDERDAG 11 APRIL 2019 van 18U TOT 18U30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail)

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking of zelfde materialen).

In de Zinniastraat, vlakbij het water van de Groendreef-Zuidkaai-Coupure, vindt u deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping beschikt over een keuken, ingericht met SIEMENS toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak) en een dubbele leefruimte, beiden voorzien van een hippe retrotegel en veel lichtinval. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot een aangenaam stadsterras. Bovendien is er ook een berging ter beschikking.

De eerste verdieping biedt plaats aan een ruime kamer, een toilet in een afzonderlijke ruimte en een badkamer (dubbel wasmeubel en douche). De twee overige slaapkamers, waarvan één met een ruime mezzanine, bevinden zich op de bovenste verdieping.

De woning zal volledig instapklaar zijn: volledig geschilderd en belicht, gordijnstokken aanwezig, alle kamers voorzien van COAX en UTP-aansluitingen!

Mobiliteitsscore REALO: 84 % !!! Vlakbij R40 en N9. Het centrum van gent is gelegen op fietsafstand en de woning is bovendien omringd met tal van voorzieningen zoals winkels, ontspanningsmogelijkheden,...


VAST BEZOEKMOMENT DONDERDAG 11 APRIL 2019 van 18U TOT 18U30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed