U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Burgerwoning nabij historisch centrum met 3 slaapkamers

VAST BEZOEKMOMENT op maandag 10 juni 2019 van 18u00 tot 18u30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail).
In de Ooievaarstraat vinden we deze gerenoveerde woning met drie slaapkamers terug. De woning heeft een ideale ligging met het historisch centrum van Gent op wandelafstand en een heel aanbod aan voorzieningen zoals winkels en verbindingen van openbaar vervoer in de buurt. Alsook dicht gelegen bij de R40.

De woning geniet een aparte inkomhal, apart toilet (met handwasser), een dubbele en lichtrijke leefruimte en een vernieuwde keuken vanwaar er toegang is via een schuifdeur naar een terras in blauwehardsteen. De keuken is volledig uitgerust met SIEMENS-toestellen (hetelucht oven, inductie kookplaat, vaatwas, dampkamp). Er zijn drie ruime slaapkamers en alle kamers zijn voorzien van COAX en UTP-aansluitingen!

Bovendien is er een luxueuze badkamer ter beschikking met ligbad met jets, een regendouche en een dubbel wasmeubel.

VAST BEZOEKMOMENT op maandag 10 juni 2019 van 18u00 tot 18u30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed