U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie vlakbij water Zuidkaai-Coupure! (met 3 slaapkamers en terras)

VAST BEZOEKMOMENT op dinsdag 14 mei 2019 om 17u50 (tot 18u20), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail).

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's (dezelfde aannemer: zelfde afwerking of zelfde materialen).

Vlakbij het water van de Zuidkaai-Coupure vindt u deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping telt een dubbele leefruimte en een keuken, ingericht met toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak). Vanuit de keuken en de leefruimte heeft u toegang tot een aangename stadsterras met blauwe hardsteen. Er is alsook een handige bergruimte voorzien.

De eerste verdieping biedt plaats aan een ruime kamer, een toilet in een afzonderlijke ruimte en een full-badkamer (ligbad met jets, dubbel wasmeubel, regendouche). De twee overige slaapkamers bevinden zich op de bovenste verdieping.
Alle kamers zijn voorzien van COAX en UTP!

Mobiliteit-score: 80%! Naast de looproute/fietsas Zuidkaai-Coupure, op een boogscheut (ca. 5 min. fietsen) van Gent-Centrum, nabij het Groenevallei-park, openbaar vervoer en invalswegen.

VAST BEZOEKMOMENT op dinsdag 14 mei 2019 om 17u50 (tot 18u20), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed